CM COMERCIALIZACIÓN DE PRODUTOS ALIMENTARIOS (DUAL INTENSIVA)

DATOS DO CICLO

Familia profesional: Comercio e márketing
Sistema educativo: LOE
Grao: Medio
Horas: 2000 (60% no centro educativo – 40% na empresa)
Código: ZMCOM02

 

TÍTULO QUE SE OBTÉN

Técnico en Comercialización de produtos alimentarios

 

SAÍDAS PROFESIONAIS

Ámbito do comercio de produtos alimentarios, físico ou en liña, en calquera empresa ou organización, en tendas retallistas de alimentación ou nos departamentos correspondentes de grandes superficies, tanto por conta propia como por conta allea

 

    Plan de estudos

    Módulos profesionais a impartir no primeiro ano de convenio (2024-2025)

     Módulos
     MP1609. Atención comercial en negocios alimentarios
     MP1611. Preparación e acondicionamento de produtos frescos e transformados
     MP1616. Formación e orientación laboral
     MPI996. Lingua estranxeira profesional I
     MP1607. Mercadotecnia do comercio alimentario
     MP1614. Ofimática aplicada ao comercio alimentario
    MP1610. Seguridade e calidade alimentaria no comercio

    Módulos profesionais a impartir no segundo ano de convenio (2024-2025)

     Módulos
    MP0156. Inglés
    MP1606. Constitución de pequenos negocios alimentarios
    MP1613. Comercio electrónico en negocios alimentarios
    MP1615. Xestión dun comercio alimentario
    MP1612. Loxística de produtos alimentarios
    MP1608. Dinamización do punto de venda en comercios de alimentación

    Idioma

    As linguas utilizadas para o ensino/aprendizaxe son o galego e o castelán (agás os módulos específicos de linguas estranxeiras). No caso de haber seccións bilingües autorizadas, eses módulos profesionais incorporarán tamén a lingua estranxeira establecida en ditas seccións bilingües