CM COMERCIALIZACIÓN DE PRODUTOS ALIMENTARIOS (DUAL INTENSIVA)
DATOS DO CICLO
Familia profesional: Comercio e márketing
Sistema educativo: LOE
Grao: Medio
Horas: 2000 (60% no centro educativo – 40% na empresa)
Código: ZMCOM02
TÍTULO QUE SE OBTÉN
Técnico en Comercialización de produtos alimentarios
SAÍDAS PROFESIONAIS
Ámbito do comercio de produtos alimentarios, físico ou en liña, en calquera empresa ou organización, en tendas retallistas de alimentación ou nos departamentos correspondentes de grandes superficies, tanto por conta propia como por conta allea
Plan de estudos
Módulos profesionais a impartir no primeiro ano de convenio (2024-2025)
Módulos |
MP1609. Atención comercial en negocios alimentarios |
MP1611. Preparación e acondicionamento de produtos frescos e transformados |
MP1616. Formación e orientación laboral |
MPI996. Lingua estranxeira profesional I |
MP1607. Mercadotecnia do comercio alimentario |
MP1614. Ofimática aplicada ao comercio alimentario |
MP1610. Seguridade e calidade alimentaria no comercio |
Módulos profesionais a impartir no segundo ano de convenio (2024-2025)
Módulos |
MP0156. Inglés |
MP1606. Constitución de pequenos negocios alimentarios |
MP1613. Comercio electrónico en negocios alimentarios |
MP1615. Xestión dun comercio alimentario |
MP1612. Loxística de produtos alimentarios |
MP1608. Dinamización do punto de venda en comercios de alimentación |
Idioma
As linguas utilizadas para o ensino/aprendizaxe son o galego e o castelán (agás os módulos específicos de linguas estranxeiras). No caso de haber seccións bilingües autorizadas, eses módulos profesionais incorporarán tamén a lingua estranxeira establecida en ditas seccións bilingües